Paul Wagemaker
Chocolatier

Ik ben een gedreven vakman en een echte chocolatier in hart en nier.
Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen in de horeca als leerling kok. Vervolgens heb ik mijzelf omhoog gewerkt in restaurants van het hogere segment. Daarnaast heb ik diverse horeca opleidingen en cursussen afgerond, waaronder de opleiding gespecialiseerd patisserie niveau 4. De gekste dingen van chocolade maken is echt mijn passie! Momenteel ben ik al 8 jaar werkzaam als chef-kok in een restaurant, maar mijn passie voor chocolade bleef. Vandaar dat ik in 2017 samen met mijn compagnon Nick Kunst Chocolate Planet ben begonnen. Van mijn hobby mijn werk maken is een droom die uitkomt! In het werken met chocolade kan ik helemaal mijn creativiteit kwijt. Elke keer weer geeft het mij een kick als we een nieuwe, toffe smaakcombinatie hebben ontdekt.
Ik hoop dat we in de toekomst nog vele, leuke en uitdagende opdrachten krijgen en dat wij met Chocolate Planet ons steeds verder kunnen ontwikkelen.