Geen verzendkosten vanaf € 55,00
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Valentijn chocolade

Wil je iets unieks geven? geef dan een gevuld chocoladehart! één met romige witte chocolade aardbeien ganache en de ander met heerlijke hazelnootpraliné. Voel je hart sneller kloppen bij elke verrukkelijke hap. of geef je geliefde een van onze chocoladerozen, bijna niet te onderscheiden van echte rozen. Te lekker!

 

Handgemaakte Valentijn chocolade

Welkom in de betoverende wereld van handgemaakte Valentijn Chocolade, waar liefde en ambacht samenkomen in elke verrukkelijke creatie. In onze toegewijde chocoladewebshop, geworteld in vakmanschap en gedreven door passie, presenteren we met trots een onweerstaanbare collectie van Heerlijke Valentijn bonbons en betoverende chocoladegeschenken.

Ontdek de magie van Chocolade harten, gevuld met romige witte chocolade aardbeien ganache of een heerlijke hazelnoot praliné. Verlies jezelf in de verleidelijke smaken van handgemaakte chocolade rozen, prachtig verpakt en gevuld met heerlijke hazelnoot praliné. Of ontdek de romantiek in een van onze prachtige Valentijn bonbon doosjes.

Bij Chocolate Planet combineren we niet alleen vakmanschap en kwaliteit, maar ook een diepe toewijding aan het creëren van onvergetelijke momenten tijdens Valentijn. Onze exclusieve chocoladelekkernijen zijn perfect om de liefde te vieren op deze speciale dag.

Maak van Valentijnsdag een onvergetelijke ervaring met onze handgemaakte chocolade, eenvoudig te bestellen en direct bij jou thuis bezorgd. Laat de liefdevolle verrassingen beginnen en ontdek waarom Chocolate Planet de ultieme bestemming is voor liefhebbers van hoogwaardige Valentijn chocolade.

Wist u dat

Wij uitsluitend werken met EERLIJKE chocolade?

De chocolade die wij gebruiken is namelijk echte Belgische Callebaut chocolade dat het Cocoa Horizons certificaat heeft.

Wat het Cocoa Horizons certificaat precies inhoud?

Samen met Cocoa Horizons maken we West-Afrikaanse boeren sterk om hun kleine plantages te transformeren naar winstgevende cacao plantages.

  • Motiveren we nieuwe generaties om in de cacaoteelt actief te blijven en voeden we hun ambitie.
  • Ondersteunen we trainingen en dragen we bij aan de ontwikkeling van onder meer vrouwen en jonge boeren.
  • Ons doel is landbouwers financieel onafhankelijk te maken zodat ze voor hun familie kunnen zorgen.

Met elke bonbon maak jij het verschil!