Geen verzendkosten vanaf € 55,00
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Vaderdag chocolade

Wil je iets unieks geven? geef dan een gevuld chocoladehart! één met romige witte chocolade aardbeien ganache en de ander met heerlijke hazelnootpraliné. Voel je hart sneller kloppen bij elke verrukkelijke hap. of geef je vader een van onze chocoladerozen, bijna niet te onderscheiden van echte rozen. Te lekker!

 

Handgemaakte Vaderdag chocolade

Stap binnen in de wereld van vaderliefde en lekkernijen bij Chocolate Planet! 🍫🧔 Laat je betoveren door onze handgemaakte Vaderdag chocolade, waar passie en vakmanschap samenkomen in elke verrukkelijke creatie.

Verwen je vader met onze Vaderdag bonbons, gevuld met stoere smaken. Laat hem glimlachen met onze chocolade harten, gevuld met zalige romige vullingen die zijn harde werk en toewijding waarderen. Of verras hem met onze Verrrassingsbox , gevuld met liefde en smaakexplosies die zijn hart sneller laten kloppen.

Bij Chocolate Planet gaan we verder dan alleen chocolade maken. We creëren onvergetelijke momenten, speciaal voor jou en je vader op Vaderdag. Onze exclusieve chocoladelekkernijen zijn de perfecte manier om waardering te tonen voor alles wat hij doet.

Laat de liefde voor je vader tot leven komen met onze handgemaakte chocolade, eenvoudig te bestellen en direct bij jou thuis bezorgd. Ontdek waarom Chocolate Planet dé bestemming is voor liefhebbers van hoogwaardige Vaderdag chocolade. 🧔🍫

 
 
 
 

Wist u dat

Wij uitsluitend werken met EERLIJKE chocolade?

De chocolade die wij gebruiken is namelijk echte Belgische Callebaut chocolade dat het Cocoa Horizons certificaat heeft.

Wat het Cocoa Horizons certificaat precies inhoud?

Samen met Cocoa Horizons maken we West-Afrikaanse boeren sterk om hun kleine plantages te transformeren naar winstgevende cacao plantages.

  • Motiveren we nieuwe generaties om in de cacaoteelt actief te blijven en voeden we hun ambitie.
  • Ondersteunen we trainingen en dragen we bij aan de ontwikkeling van onder meer vrouwen en jonge boeren.
  • Ons doel is landbouwers financieel onafhankelijk te maken zodat ze voor hun familie kunnen zorgen.

Met elke bonbon maak jij het verschil!