Geen verzendkosten vanaf € 55,00
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Kerstbonbons

De feestdagen naderen, en wij kunnen absoluut niet wachten tot het kerst is! Onze adventskalenders maken de aanloop naar de feestdagen nog specialer. Elke dag onthult een verrukkelijke bonbon, waardoor de spanning alleen maar toeneemt. En voor een ultieme kerstverwennerij hebben we onze prachtige Proeverij Kerstbonbons, met maar liefst 12 handgemaakte lekkernijen, liefdevol vervaardigd in ons eigen chocolade atelier. Een schitterende kerstverpakking maakt het plaatje compleet.

Kerstchocolade

Naast onze verrukkelijke bonbons hebben we dit jaar iets buitengewoons voor je in petto: ontmoet onze vrolijke Kerstman met een bitterkoekjesvulling, de betoverende Kerstboom met een verrassende pistachevulling. En voor degenen die gewoon willen genieten van de klassieke kerstsfeer, is er de onweerstaanbare Kerstboom chocoladereep.

 

Kerstpakketten

Ontdek dit feestseizoen ons exclusieve Kerstpakket De Luxe, doordrenkt met een vleugje persoonlijkheid door de optie om je bedrijfslogo toe te voegen. Dit schitterende pakket is met uiterste zorg samengesteld, gevuld met de crème de la crème aan lekkernijen. Geniet van 12 verrukkelijke kerstbonbons, een verleidelijke fles bubbels, geroosterde amandelen omhuld in verrukkelijke tiramisu-chocolade, en betoverende cookie/karamel rotsjes. Heb je specifieke voorkeuren voor de inhoud? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan klaar om samen de mogelijkheden te verkennen. Op naar een smaakvolle en gepersonaliseerde kerstviering!

Wist u dat

Wij uitsluitend werken met EERLIJKE chocolade?

De chocolade die wij gebruiken is namelijk echte Belgische Callebaut chocolade dat het Cocoa Horizons certificaat heeft.

Wat het Cocoa Horizons certificaat precies inhoud?

Samen met Cocoa Horizons maken we West-Afrikaanse boeren sterk om hun kleine plantages te transformeren naar winstgevende cacao plantages.

  • Motiveren we nieuwe generaties om in de cacaoteelt actief te blijven en voeden we hun ambitie.
  • Ondersteunen we trainingen en dragen we bij aan de ontwikkeling van onder meer vrouwen en jonge boeren.
  • Ons doel is landbouwers financieel onafhankelijk te maken zodat ze voor hun familie kunnen zorgen.

Met elke bonbon maak jij het verschil!