Gratis verzending vanaf € 55,00
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

Proeverij Bonbons

We hebben een bonbon selectie gemaakt van zowel melkchocolade, als puur en wit. Kortom, voor iedereen zit er een favoriet tussen. Met de bonbons van Chocolate Planet blijft u genieten!

Niet alleen zijn de bonbons ontzettend lekker, ze zijn ook nog eens prachtig om te zien.

Lekker om jezelf mee te verwennen, of leuk om cadeau te geven, hier wordt iedereen blij van.

Bonbons zelf samenstellen

Creëer je eigen perfecte mix door zelf te kiezen uit ons verrukkelijke assortiment handgemaakte bonbons. Hierdoor wordt elke doos bonbons een uniek meesterwerk.

Bij Chocolate Planet heb jij de touwtjes in handen. Ontdek de zoete kunst van personalisatie.

 

Bonbons van Chocolate Planet

Bij Chocolate Planet ontdek je een hemelse wereld van handgemaakte bonbons, gemaakt met passie en liefde voor het ambacht. Onze bonbons zijn gemaakt van eerlijke Belgische Callebaut chocolade, gecombineerd met de allerbeste, verse ingrediënten. We streven naar puurheid in smaak en kwaliteit, en elk stuk straalt vakmanschap uit.

Waarom zijn onze bonbons zo bijzonder? Het zit hem in de details. Onze toewijding aan kwaliteit begint bij de selectie van de beste ingrediënten. Alleen de meest verse en pure componenten worden zorgvuldig verwerkt om een ongeëvenaarde smaakervaring te creëren. Onze chocolatiers brengen hun expertise en passie samen om handgemaakte meesterwerken te produceren die zowel verrukkelijk als luxueus zijn.

Bij Chocolate Planet geloven we in snelle levering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Van het moment van creatie tot aan je deur, streven we naar perfectie. We bieden ook de mogelijkheid om je bestelling te personaliseren, zowel op de verpakking als op de chocolade zelf. Of je nu een logo op de verpakking wilt, een speciale boodschap op de chocolade, of zelfs op maat gemaakte zakelijke pakketten, bij ons is het mogelijk.

Onze chocolade is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Met een luxe uitstraling en de mogelijkheid tot gepersonaliseerde verpakkingen, maken we van elke bestelling een unieke ervaring. Bovendien bieden we B2B-mogelijkheden, Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bij Chocolate Planet is het niet alleen chocolade, het is een beleving. Ontdek de perfectie van handgemaakte bonbons, gemaakt met de beste ingrediënten en doordrenkt met liefde en vakmanschap. Bestel nu en ervaar de onweerstaanbare smaak van Chocolate Planet.

Wist u dat

Wij uitsluitend werken met EERLIJKE chocolade?

De chocolade die wij gebruiken is namelijk echte Belgische Callebaut chocolade dat het Cocoa Horizons certificaat heeft.

Wat het Cocoa Horizons certificaat precies inhoud?

Samen met Cocoa Horizons maken we West-Afrikaanse boeren sterk om hun kleine plantages te transformeren naar winstgevende cacao plantages.

  • Motiveren we nieuwe generaties om in de cacaoteelt actief te blijven en voeden we hun ambitie.
  • Ondersteunen we trainingen en dragen we bij aan de ontwikkeling van onder meer vrouwen en jonge boeren.
  • Ons doel is landbouwers financieel onafhankelijk te maken zodat ze voor hun familie kunnen zorgen.

Met elke bonbon maak jij het verschil!